Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τράμπ έχουν στραφεί στον διαδικτυακό έρανο, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν στην αποπληρωμή του υπέρογκου προστίμου για αστική απάτη.

«Οι πρόσφατες νομικές μάχες που αντιμετωπίζει δεν είναι απλώς μια επίθεση εναντίον του, αλλά μια επίθεση στα ίδια τα ιδανικά της δικαιοσύνης και της δίκαιης διαδικασίας που αξίζει κάθε Αμερικανός», αναφέρεται σε μια προσπάθεια του GoFundMe που ξεκίνησε την Παρασκευή και επιδιώκει να συγκεντρώσει το εννιαψήφιο ποσό που οφείλει πλέον ο Τραμπ. «Είναι μια στιγμή που θέτει υπό αμφισβήτηση την ισορροπία της δικαιοσύνης και την εφαρμογή του νόμου, με δυσανάλογο στόχο τη φίμωση μιας φωνής που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της αμερικανικής δύναμης, ευημερίας και ασφάλειας».

«Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα νομικό ταμείο- είναι ένα κάλεσμα σε όλους τους πατριώτες να συσπειρωθούν για την υπεράσπιση ενός ανθρώπου που δεν δίστασε ποτέ να σταθεί στην υπεράσπισή μας», συνεχίζει η έκκληση. «Αυτός ο έρανος, επομένως, δεν αφορά απλώς τη συγκέντρωση του “αποφασιστικού” ποσού. Είναι για να πάρουμε θέση»

Διαβάστε ακόμη: