Εντείνεται στο παρασκήνιο η αντιπαράθεση των στελεχών της «Ομπρέλας» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κορυφαία στελέχη όπως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αλλά κυρίως ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Φίλης, θέτουν όλο και πιο συχνά θέμα συλλογικής λειτουργίας του κόμματος.

«Από τις ανακοινώσεις που εκδίδονται, πολλές φορές αιφνιδιάζονται ακόμα και οι αρμόδιοι τομεάρχες» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε κατ΄ιδίαν συνομιλίες τους, ενώ θέτουν το θέμα ακόμα και ενώπιον του προέδρου του κόμματος.

Στο στόχαστρο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στενοί συνεργάτες του προέδρου του κόμματος, από το γραφείο του, προφανώς με σκοπό την αποδυνάμωση του Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, η «Ομπρέλα» δεν βλέπει με καλό μάτι τα «ανοίγματα» της ηγεσίας της Κουμουνδούρου προς διάφορα πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. συμβαίνει με την Αθηνά Λινού και τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα στον τομέα της υγείας, αφού οι δυο τους συζητούν με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά όχι π.χ. με τον αρμόδιο τομεάρχη Ανδρέα Ξανθό.

Το θέμα, πάντως, αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο μετά τις γιορτές του Πάσχα, ιδίως όταν αποφασιστεί ο οδικός χάρτης στην μετα-πανδημία εποχή, με κορυφαίο το θέμα του Συνεδρίου.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.