Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Open ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη από τους τρεις πανίσχυρους καναλάρχες που κατέχουν Mega, Star και Antenna!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, από το περιβάλλον του πρωθυπουργού ασκούνται πιέσεις προς τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος διαβιώνει επί μια τετραετία στο Ροστόφ έχοντας εξαφανιστεί από την Ελλάδα από το 2020 όταν ξέσπασε η επιδημία του Covid, να μην πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό!

Το τι τελικά θα γίνει κανείς δεν μπορεί να προδικάσει! Ούτε αν θα τηρήσει την αρχική του συμφωνία με τους 3 καναλάρχες, είτε όχι!
Σε κάθε περίπτωση πάντως εκείνο που μεταφέρουν στην στήλη τραπεζίτες με γνώση  του θέματος εκ των έσω, είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να ζητάει «τρελλά πράγματα» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά και ούτε συνάδουν με τα οικονομικά δεδομένα του Open!

Μολονότι για το Open φέρεται να  βάζει κάθε χρόνο γύρω στα 20 εκατ. ευρώ, οι 3 καναλάρχες φέρεται να του προσφέρουν τίμημα άνω των 30 εκατ. ευρώ!

Και αντί ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας να αρπάξει την ευκαιρία, την μία ζητάει 70 εκατ. ευρώ και την άλλη 90 εκατ. ευρώ!!!

Πόσα εξωφρενικά που δεν έχουν καμία βάση, εντελώς αυθαίρετα, που ίσως μόνο αποσκοπούν στο να μην πουληθεί τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός!

Για να δούμε ωστόσο μέχρι το τέλος! Θα επιμείνει σε τρελά νούμερα ο Ιβάν Σαββίδης, υπό την προφανή πίεση του Μαξίμου να μην πουλήσει ή θα πρυτανεύσει η λογική και η προοπτική των νέων συμμαχιών που συνάπτει την ώρα τούτη ;

Διαβάστε ακόμη: