Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία πενταμελής οικογένεια τουριστών στην Κορινθία τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν θρασύτατοι ληστές έσπασαν το παράθυρο υπνοδωματίου, όπου διέμεναν και προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της οικογένειας και προσπαθούσαν πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό, σύμφωνα με τον ANT1.

Κορινθία: Μπαίνανε παράλληλα απ’ όλα τα παράθυρα

Ο 46χρονος από τη Γερμανία προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανάτισε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του.

Ο 46χρονος αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ. Τα στελέχη της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 44χρονο, αναζητώντας τους άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκους. Τους υπόλοιπους τρεις δράστες τους συνέλαβαν λίγες ώρες μετά.

Οι αστυνομικοί λοιπόν, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τέσσερις δράστες. Μεταξύ τους και δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών. Έχουν κάνει 7 κλοπές και δύο ληστείες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 φίλος του θύματος: «Μπαίνανε παράλληλα απ’ όλα τα παράθυρα, σπάγανε δηλαδή όλο περιμετρικά το σπίτι, τα παράθυρα, δεν ήταν ότι ήταν από ένα παράθυρο μόνο, είχαν ανοίξει το παράθυρο του δωματίου, μετά σπάγανε το παράθυρο του σαλονιού».

Κορινθία: «Ήθελαν να μας σκοτώσουν»

«Τα παιδιά έκλαιγαν για 45 λεπτά και δεν έφευγαν. Τους είπα ”Δεν έχουμε άλλα χρήματα, φύγετε”», λέει στο Star το θύμα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με την οικογένειά του.

Ο άνδρας το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν να προστατέψει ότι πολυτιμότερο έχει, την οικογένειά του. Ένιωθε «σαν Σπαρτιάτης», λέει. «Τους έδωσα τα πάντα, ό,τι ήθελαν. Ήθελαν να μας σκοτώσουν», προσθέτει.

Η οικογένεια δεχόταν επίθεση σε όλο το σπίτι με τους Ρομά να προσπαθούν να μπουν από έξι παράθυρα στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: