Όπως όλα δείχνουν ο ΜπενΆφλεκ  προκαλεί ένταση μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, λόγω της επίμονης συνήθειας του να καπνίζει.

Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης δηλώνουν ότι η αδυναμία του ηθοποιού να κόψει το κάπνισμα προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις του τόσο με τη νυν σύζυγό του, όσο και με την πρώην.

Σύμφωνα με το περιοδικό Star, η Λόπεζ και η Γκάρνερ βρίσκονται σε αντιπαράθεση επειδή η Γκάρνερ βρίσκει το τσιγάρο «αηδιαστικό» και έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να μην καπνίζει κοντά στα παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά από τη 14χρονη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε το 2004, προτού ο ηθοποιός αρχίσει να βγαίνει ξανά με τη Λόπεζ το 2021.

Αντίθετα, η JLo πιστεύει ότι το τσιγάρο βοηθάει τον άντρα της να διαχειριστεί τα άγχη του και να διατηρήσει τη νηφαλιότητά του, καθώς ο Άφλεκ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Το δημοσίευμα αναφέρει, πως ανέχεται την κακή του συνήθεια, ωστόσο θα προτιμούσε να μην καπνίζει διότι την ενοχλεί η μυρωδιά.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο Τζένιφερ και του Μπεν Άφλεκ έχουν οδηγήσει σε εντάσεις, με την Γκάρνερ να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της προς την JLo. Η Γκάρνερ αντιλαμβάνεται ότι η JLo επιτρέπει στον Άφλεκ να καπνίζει ελεύθερα χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τη δυσφορία που προκαλεί και σε εκείνη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τη συνεργασία της με τον Μπεν Άφλεκ

Διαβάστε ακόμη: