Η Νάντια Γιαννακοπούλου έσπασε το φράγμα των 5.000 υπογραφών που απαιτούνται για την υποψηφιότητα της. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Νάντια έπιασε ήδη τον αριθμό 5.000 και ακόμη φίλοι και κομματικά στελέχη υπογράφουν για την υποψηφιότητα της. Η Ναντια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κομματικό μηχανισμό και στα στελέχη του κόμματος. Tην βοηθάει η αδελφή της Ελένη που διευθύνει το γραφείο της και θεωρείται από τα υπερδραστήρια άτομα που γνωρίζει καλά την χαρτογράφηση του ΠΑΣΟΚ . Κοντά στις 5000 υπογραφές είναι και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Το πάρτι που ένωσε τον Νίκο Παππά και κορυφαίο υπουργό

ΚΟΥΙΖ για δυνατούς λύτες: Σε πάρτι ποιανού βρέθηκαν τυχαία το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης; Το πάρτι έγινε σε κορυφαία τοποθεσία στην Μαγνησία.

Το υπουργείο Υγείας ανήκει στον Σκέρτσο και όχι στον Άδωνι

Οσο και να προσπάθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης να κάνει γενικό γραμματέα τον Γιώργο Παπαδημητρίου, προσέκρουε σε ισχυρές ενστάσεις από το Μαξίμου, που αποφάσισε να μην κάνει καμία αλλαγή. Η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας Φωφώ Καλύβα και η γενική γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας παρέμειναν, καθώς έτυχαν υποστήριξης από τον Μάριο Θεμιστοκλέους και τον Άκη Σκέρτσο, οι οποίοι μεταξύ τους είναι πολύ φίλοι. Γι’ αυτό και λένε ότι το Υγείας είναι υπουργείο του Άκη… Έχουν δίκιο.

Ψυχρότητα και στο βάθος μεγάλη κόντρα για κορυφαίο υπουργό και πρόσωπο στο Μαξίμου

Μου λένε ότι μετά τον ανασχηματισμό των γραμματέων υπάρχει πλέον μία ισχυρή ψυχρότητα μεταξύ κορυφαίου υπουργού και προσώπου που βρίσκεται στο Μαξίμου. Τέτοια, που όπως κόβω τους χαρακτήρες των δύο προσώπων, θα οδηγήσει σε μεγάλη σύγκρουση.

 

Στην Μύκονο ο Κασσελάκης, όχι θα κάτσει να σκάσει

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταντήσει να φεύγει κάθε τριήμερο από την Κουμουνδούρου, για αυτό και τον φωνάζουν πλέον: ο «τριημεράκιας». Την έκανε και πάλι για Μύκονο με τον σύζυγο αφού μπούχτισαν τα παιδιά με τόσα προβλήματα στο κόμμα… Κεντρικές Επιτροπές, όργανα του κόμματος, εσωτερικές αμφισβητήσεις, ακρίβεια στα τρόφιμα, στο ρεύμα. Πού να αντέξουν… Έκαναν την καρδούλα τους πέτρα και είπαν να πάνε στο «ασπρονήσι» να φάνε κάνα μπλε αστακό και να κάνουν βόλτα στα Ματογιάννια.

Απόβαση στην Κρήτη κάνει ο Δούκας με την βοήθεια παπανδρεϊκών

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας ετοιμάζει τις επόμενες μέρες κάθοδο στην Κρήτη! Στο «κάστρο» του Νίκου Ανδρουλάκη… Μια πρώτη συγκέντρωση οργανώνεται στο Ηράκλειο το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο «Παγοποιείο». Πρέπει να πούμε ότι η Κρήτη είναι ακόμα ανδρουλακική, όμως έχει και παπανδρεϊκό στοιχείο και εκεί εστιάζει ο Δούκας…

Οι Έλληνες που βοηθούν την Κάμαλα Χάρις

Οι Έλληνες που βοηθάνε την υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις έχουν βγει στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα είναι η οικογένεια του επιχειρηματία Άντριου Τσακόπουλου, του οποίου η κόρη, η Ελένη Κουναλάκη, είναι αντικυβερνήτης της Καλιφόρνια και διατηρεί προσωπική φιλία με τη Χάρις. Επίσης, η Κάμαλα Χάρις, που πολιτεύεται στην Καλιφόρνια, έχει πολύ καλές σχέσεις με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, όπως, για παράδειγμα, τον Γιώργο Μάρκο και την οικογένεια Σπανού.

Διαβάστε ακόμη: