Άγρια γυναικοκτονία έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι.

Θύμα της γυναικοκτονίας είναι μία 35χρονη γυναίκα και θύτης ο 40χρονος εν διαστάσει σύζυγός της και το έγκλημα έγινε στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία. Η γυναικοκτονία καταγράφηκε σε βίντεο που σοκάρει με την αγριότητα του δράστη: Ο άνδρας φαίνεται να κυνηγά τη γυναίκα, να την πυροβολεί και να την πετά στο έδαφος και αφού εκείνη έπεσε τραυματισμένη, να της ρίχνει δύο σφαίρες ακόμη.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι θύμα και δράστης βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου εδώ και ζούσαν χωριστά. Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του 40χρονου για να δει τα παιδιά και όταν ο άνδρας δεν της το επέτρεψε, ξέσπασε καβγάς, που οδήγησε στη γυναικοκτονία.

Ο άντρας, μετά την πράξη του, παρέμεινε πάνω από τη σορό της συζύγου και συνελήφθη, ενώ και η σύλληψή του καταγράφηκε σε βίντεο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Hurriyet: «Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Εκείνος την έσπρωξε στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», ενώ τα παιδιά φώναζαν και οι γείτονες του ούρλιαζαν να σταματήσει.

Διαβάστε ακόμη: