Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκαναν κοινές δηλώσεις σε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, μίλησαν και για τον γάμο τους.

«Αυτό έχει λήξει» απάντησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και σε ερώτηση για το αν είναι απαραίτητος ένας γάμος, είπε: «Ναι, για λόγους κληρονομικούς» χωρίς να πει περισσότερα.

Από τη μεριά της, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» επισήμανε, ύστερα από σχετικό ερώτημα, ότι δεν είναι απαραίτητο για ένα ζευγάρι να βγαίνει συνέχεια ραντεβού. «Δεν χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, όταν με τον σύντροφό σου περνάς καλά όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεσαι ούτε ραντεβού, ούτε συγκεκριμένους χώρους, τίποτα» ανέφερε.

Στην πορεία, η Τζόρτζια Σιακαβάρα περιέγραψε, ποιες είναι οι αγαπημένες τους συνήθεις, ως ζευγάρι.

«Είμαστε μαζί και κοιτάμε τα σχόλια που γράφουν, τα αρνητικά και τα διάφορα και τα σχολιάζουμε και γελάμε. Το αγαπημένο μου είναι “α ρε Πλεύρη, πρωθυπουργός για μια ώρα μόνο και δεν θα χρειαζόταν τίποτα άλλο» σχολίασεΌσο για το τι θα κάνουν το καλοκαίρι και αν θα πάνε κάπου διακοπές, η Τζώρτζια Σιακαβάρα απάντησε: «Όταν με τον άνθρωπό σου είσαι καλά, πάντα είναι διακοπές».

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αν πω την αγαπημένη μου συνήθεια με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, θα μας «κόψουν»

Θάνος Πλεύρης: Η ανάρτηση στα social media μετά τον γάμο του πατέρα του

Διαβάστε ακόμη