search

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος: Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει 60% άνοδο στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε τις δημοσκοπήσεις και την ανοδική τάση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής το τελευταίο διάστημα.

Κωνσταντινόπουλος: Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει 60% άνοδο στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη δημοσκοπική άνοδο του κόμματος.

Σχολιάζοντας το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρόνου στη Θεσσαλονίκη από όπλο αστυνομικού, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση με τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον δεκαεξάχρονο πρέπει να διερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα. Το παιδί που χτυπήθηκε εύχομαι να αναρρώσει και να γυρίσει σύντομα στην οικογένειά του. Επίσης οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες και πρέπει να είναι καλά για τους δικούς τους ανθρώπους. Πρέπει να γίνει ΕΔΕ και να ληφθεί απόφαση σχετικά με το περιστατικό και να μην βανδαλίζεται η Θεσσαλονίκη σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση των αστυνομικών. Να υπάρχει ασφάλεια, αλλά να υπερτερεί η σωστή εκπαίδευση».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και την ανοδική τάση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής το τελευταίο διάστημα, σχολίασε: «Στην χθεσινή δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται με 13,8%. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει 60% άνοδο στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές».

«Όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις το πρώτο κόμμα θα είναι στο 30-31% οπότε η αυτοδυναμία είναι δύσκολη. Επίσης είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα. Ανάμεσα στα δύο κόμματα, ο κόσμος επιλέγει το λιγότερο «κακό». Σε ότι αφορά στη δημοφιλία, το 64% έχει αρνητική γνώμη για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε αυτό ποντάρει ο κ. Μητσοτάκης», υπογράμμισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Δημοσκόπηση RASS: Μπροστά με 7,8 μονάδες η ΝΔ

Στο 7,8% ανέρχεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για τo Action 24.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μέτρηση της Rass η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 31,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,5% και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 13,8%. Ακολουθούν το ΚΚΕ 6,2%, η Ελληνική Λύση 3,8%, το ΜέΡΑ25 3,3% και οι Έλληνες για την πατρίδα 2,1%.

Διαβάστε ακόμη: