Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν της έχει λείψει η τηλεόραση, καθώς και για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί για εκπομπή που βρίσκεται τώρα στον αέρα. Η ίδια υποστήριξε πως δεν είπε ποτέ ότι η πρόταση αφορούσε το «My Style Rocks», το οποίο παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου.

Σχετικά με την τηλεόραση και το κατά πόσο της έχει λείψει και με τι είδους εκπομπή θα ήθελε να επιστρέψει, η παρουσιάστρια απάντησε: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Τώρα εντάξει δεν μπορώ να την υπηρετήσω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αλλά θα ήθελα στο άμεσο μέλλον. Δεν ξέρω τώρα με πιάνετε πολύ εξ απήνης δεν τα έχω σκεφτεί όλα αυτά. Σίγουρα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι έτσι πρωινός άνθρωπος και χαρακτήρας μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η ώρα, είναι η ώρα μου».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ταίριαζε τηλεοπτικά με κάποιον παρουσιαστή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να με “παντρέψω” με κάποιον τηλεοπτικά παρότι στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους. Τώρα από εκεί και πέρα όχι τώρα είναι όλα αυτά πολύ ουτοπικά που συζητάμε και μακρινά απο την τωρινή μου κατάσταση».

Τέλος, μίλησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την πρόταση που είχε δεχτεί για εκπομπή που είναι τώρα στον αέρα με αρκετούς να νομίζουν ότι εννοούσε το «My Style Rocks» και την Κατερίνα Καραβάτου: «Νομίζω δεν έχουμε θέματα να ασχοληθούμε τώρα και τα τραβάμε απο τα μαλιά όλα.Δεν είμαστε φίλες, λοιπόν, καλό βράδυ. Μα γιατί να μην έχει; (καλές σχέσεις με το κανάλι που εργάζεται) Κάνει μια εκπομπή. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Καταρχάς έχουν φωτογραφίσει ότι είναι η εκπομπή αυτή. Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν σημαίνει ότι ένας παρουσιαστής που αυτή τη στιγμή έχει μία ενεργή εκπομπή δεν έχει καλές σχέσεις με το κανάλι του και δεν σημαίνει ότι εγώ αν συζήτησα για κάποια εκπομπή, και να ήμουν θετική ή να ήμουν αρνητική σημαίνει ότι θα γινόταν. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες και πρακτικοί. Μέρες, ώρες, χρήματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες. Δεν σημαίνει ότι όταν ”Αχ είμαι κοντά σε αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει και συμφωνία”. Και δεν σημαίνει ότι εγώ είπα για την συγκεκριμένη εκπομπή ότι η Κατερίνα δεν θα έχει καλές σχέσεις με το κανάλι και ούτε είμαστε φίλες για να μιλάμε δεν ήμασταν ποτέ».

Σπυροπούλου: Στην παραλία με τον μικρό Βλάσση και το… θήλαστρο

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν πίστευα ότι το My Style Rocks θα αποκτούσε τόσο μεγάλη βαρύτητα μέσα μου

Διαβάστε ακόμη: