Στόχος απρόκλητης επίθεσης έγινε η 12χρονη από τον Κολωνό, καθώς κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κινήθηκε εναντίον της με απειλές και λεκτικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί την οικογένειά της πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 8 Σεπτεμβρίου, ενώ περπατούσε στη γειτονιά του Κολωνού με τον 20χρονο αδελφό της για να αγοράσει σχολικά είδη, ένας από τους κατηγορούμενους που αθωώθηκε και πρώην υπάλληλος στο κατάστημα του Ηλία Μίχου, τους εντόπισε και ξεκίνησε μια πρωτοφανή επίθεση προς την ανήλικη.

Ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να την απειλεί, ενώ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της.

Ο αδερφός της μπήκε μπροστά για να την προστατέψει και μετά από έντονη λογομαχία, κατάφερε να απομακρύνει τον δράστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα λόγω της ανηλικότητας του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ανήλικη δέχεται απειλές.

Υπενθυμίζεται ότι, πέρυσι τον Οκτώβριο, ενώ διέμενε με συγγενικό της πρόσωπο εκτός Αθηνών, είχε καταγγείλει ότι ένας άνδρας την πλησίασε σε λεωφορείο και την εκφόβισε για να μην καταθέσει στις Αρχές.

Οι απειλές συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, με τον άγνωστο να την προειδοποιεί για τις συνέπειες αν μιλούσε για την υπόθεση.

Η 12χρονη τότε ενημέρωσε τόσο το συγγενικό της πρόσωπο όσο και τον διευθυντή του σχολείου της για το περιστατικό.

Η ποινική διαδικασία για αυτή την υπόθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται η διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό.

Διαβάστε ακόμη: