search

LIFESTYLE

Κολομβία: Η πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη

H Νταϊάνα Ραμίρεζ, περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν.

Κολομβία: Η πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη

Μια όμορφη και σέξι αστυνομικός που υπηρετεί στην Κολομβία ανακηρύχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η «πιο όμορφη αστυνομικός του κόσμου». Η Νταϊάνα Ραμίρεζ μιλώντας για την καριέρα της στην καταπολέμηση του εγκλήματος, είπε ότι είναι «τιμή» της που υπηρετεί στο σώμα.

Η Κολομβιανή αστυνομικός περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν – που κάποτε θεωρούνταν η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο – αλλά λέει ότι δεν θα εγκατέλειπε την καθημερινή της δουλειά για να γίνει μοντέλο ή influencer.

«Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, γιατί χάρη σε αυτόν τον θεσμό είμαι αυτό που είμαι», δήλωσε στο JamPress για να συνεχίσει: «Οφείλω τα πάντα στην Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα».

Η Ραμίρεζ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το επάγγελμα του αστυνομικού για να γίνει influencer, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σημαντικό αριθμό follower στο Instagram, όπου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της φορώντας τη στολή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Ramirez (@dianelly_17)

Η μελαχρινή καλλονή που διαθέτει 393.000 followers στο Instagram, μόλις προτάθηκε για την καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική Influencer της χρονιάς στα βραβεία Instafest, τα οποία έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο με μεγάλο κοινό.

«Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα», είπε ξετρελαμένη για τη διάκριση η Ραμίρεζ. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας».

Κάθε μία από τις φωτογραφίες της Ραμίρεζ κατακλύζεται από σχόλια ανδρών που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την κούκλα αστυνομικό.

Διαβάστε ακόμη: