Μια 55χρονη που είχαν προσλάβει για υπηρεσίες καθαρισμού στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Ζάκυνθο κατηγορείται για κλοπή, αφού όταν τελείωσε την δουλειά της και έφυγε, διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει φτερά το ποσό των 8.000 ευρώ.

Οι ένοικοι κατάλαβαν αμέσως ότι τα είχε κλέψει η καθαρίστρια και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος της. Η 55χρονη εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ομολόγησε ότι εκείνη είχε κλέψει τα χρήματα και τα επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του σπιτιού, αλλά δεν απέφυγε την σύλληψή της και την παραπομπή της στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Βρήκαν ξεκλείδωτη την είσοδο του σπιτιού μιας Ελληνίδας στο Βόλο και τρύπωσαν μέσα τρεις άνδρες, οι οποίοι έκλεψαν από το εσωτερικό δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Όμως, πριν απομακρυνθούν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν τα κλεμμένα τιμαλφή στην κατοχή του ενός και τα απέδωσαν στην κάτοχό τους. Οι τρεις δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που έρευνά αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Διαβάστε ακόμη: