Η Κλόντια Σίφερ ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram με ένα κόκκινο μίνι σατέν φόρεμα αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.

Η Κλόντια Σίφερ μεσουράνησε τη δεκαετία των 90s καθώς υπήρξε από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιά της. Η Γερμανίδα καλλονή, αγαπημένη του Καρλ Λάγκερφελντ, πρωτοεμφανίστηκε σε πασαρέλα το 1988, την ίδια χρονιά που αποφοίτησε από το σχολείο.

Η πορεία που ακολούθησε στον χώρο της μόδας ήταν ανοδική, με πολλά εξώφυλλα στα καλύτερα περιοδικά και σε πασαρέλες ανά τον κόσμο.

Ωστόσο, η Κλόντια Σίφερ δοκίμασε τις δυνάμεις τόσο στην υποκριτική όσο και στη παρουσίαση talk show -ομολογουμένως χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Από την άλλη, η Κλόντια Σίφερ φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και στο προφίλ της στο Instagram δεν ανεβάζει σχεδόν ποτέ φωτογραφίες με την οικογένειά της. Η μοναδική προσωπική φωτογραφία που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι από μια φωτογράφιση για τη γερμανική Vogue με τον γιο της Κασπάρ μωρό στην αγκαλιά της.

Η Κλόντια Σίφερ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ της στα social φορώντας ένα μίνι κόκκινο σατέν φόρεμα, ξετρελαίνοντας τους fans της. Μάλιστα, οι μοναδικές της πόζες μάς υπενθύμισαν το λόγο που παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα τοπ μόντελ μέχρι και σήμερα.