Τα χρήματα που συγκεντρώνονταν στα περίφημα κουτιά της οργάνωσης που κυκλοφορούσαν σε κηδείες και γάμους, τα χειριζόταν αποκλειστικά η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, σύμφωνα με το MEGA.

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, σε συνεργασία με την οικονομική αστυνομία, έχουν εστιάσει σε καταθέσεις και αναφορές των υπαλλήλων των δομών, οι οποίοι έχουν «βάλει» στο κάδρο την πρεσβυτέρα, λέγοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώνονταν από τα κουτιά, τα διαχειριζόταν εκείνη, ενώ, παραμένει άγνωστο πού κατέληγαν, αφού έφευγαν από την οργάνωση.

Ο πατέρας Αντώνιος απολογείται στις αρχές Ιανουαρίου

Ο ιδρυτής της «Κιβωτού» έχει κληθεί να καταθέσει στις αρχές του Ιανουαρίου, για τις κατηγορίες εις βάρος του, οι οποίες αφορούν ασέλγεια σε ανηλίκους. Μετά τις αποκαλύψεις από πρώην τρόφιμο της οργάνωσης ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος κλήθηκε από τη δικαιοσύνη για κατάθεση. Θα υποστηρίξει ότι ο τρόφιμος που έκανε την καταγγελία ήταν ένα προβληματικό παιδί, που συνεχώς δημιουργούσε θέματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Θα προσπαθήσει να επιρρίψει την ευθύνη στην πλευρά του καταγγέλλοντα, λέγοντας ότι στο καταγγελλόμενο περιστατικό ήταν μπροστά και άλλα άτομα, συνεπώς δε μπορεί να έχει γίνει. Η πλευρά του πατρός Αντωνίου αναφέρει ότι κατέχει ισχυρά στοιχεία και άλλοθι για την αθωότητά του.

Διαβάστε ακόμη: