Στιγμές τρόμου βίωσε μια 18χρονη κοπέλα στην Κίσσαμο, η οποία δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό, ενώ περπατούσε αμέριμνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης (15/9), η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου, επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έριξε στα μάτια ένα υγρό, με συνέπεια προσωρινά να χάσει την όρασή της.

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο και ο άγνωστος ετράπη σε φυγή.

Περίοικοι μετέφεραν την 18χρονη στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Σήμερα η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, όπου περιέγραψε τι συνέβη και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων με στόχο να αναγνωριστεί ο άντρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μεσήλικος.

Συνελήφθη ένας 56χρονος για την επίθεση

Σύμφωνα πάντα με το Flashnews, αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας στο Α.Τ. Κισσάμου, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων προκειμένου να γίνει αναγνώριση από την 18χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το σπρέι στο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα ο οποίος άμεσα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.