Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και η έντονη βροχή το πρωί της Πέμπτης στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ έπιασε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Εθνική στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και στον Κηφισό.

Από την ισχυρή βροχή, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα, η Αστυνομία να κλείσει τις δύο από τις τρεις λωρίδες στη Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Κίνηση στους δρόμους: Πού υπήρξαν προβλήματα

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων έγινε μετ’ εμποδίων λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων.

Συγκεκριμένα, το ύψος του νερού ξεπέρασε το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων. Στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της Τροχαίας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ιδιαίτερα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της κακοκαιρίας καταγράφηκαν και στην κάθοδο του Κηφισού αλλά και στην οδό Πεντέλης στα Μελίσσια, στο φανάρι στο ρεύμα προς Κηφισίας, καθώς και εκεί υπάρχει μόνο μία λωρίδα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όλη η παραλιακή είχε πλημμυρίσει με νερό με τα προβλήματα να είναι πιο έντονα στην διασταύρωση Αγ. Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε χθες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα έως και τις απογευματινές ώρες (21-12-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Δείτε βίντεο από τη φωτιά σε αυτοκίνητο στην Εθνική:

Διαβάστε ακόμη: