Ο Ολυμπιακός θέλησε να… εισέλθει στο 2023 με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, ανανεώνοντας την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά μέχρι το 2025. O 27άχρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν για την υπογραφή νέου, αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.

Ως εκ τούτου, αυξήθηκαν τόσο οι απολαβές του παίκτη, όσο και το NBA out, το οποίο ανέβηκε στο μέγιστο και θα κυμαίνεται από 1 έως 1.5 εκατ. ευρώ, όπερ σημαίνει ότι δυσκολεύει η φυγή του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ακόμα και αν αποχωρήσει μελλοντικά, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ένα άκρως σημαντικό χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, θα υπάρξει αύξηση και στις εφετινές αποδοχές του Σάσα Βεζένκοφ, οι οποίες θα ξεπερνούν κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ και θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, ενώ, στο τέλος της τριετίας, θα λαμβάνει ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Βεζένκοφ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του εφέτος, μετρώντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε δεκαπέντε αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κινείται «αστραπιαία» και αποτελεσματικά, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Διαβάστε ακόμη: