Δύσκολες ώρες πέρασε πριν από λίγες μέρες η μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη, μετά τη νέα περιπέτεια υγείας του κοριτσιού το οποίο πυροβόλησε ο ίδιος του ο πατέρας πριν δέκα χρόνια στο Άργος για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Όπως είπε η κ. Σπυριδούλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άσπα είχε για πολλές μέρες μητρορραγία. Ανησύχησε, καθώς την έβλεπε καταπονημένη και την πήγε για εξετάσεις αίματος.

«Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη», είπε η μητέρα.

Οι γιατροί του μικροβιολογικού της είπαν ότι θα πρέπει μέσα σε δεκαπέντε λεπτά η Άσπα να βρίσκεται στο νοσοκομείο διαφορετικά κινδύνευε η ζωή της. Η κυρία Σπυριδούλα κάλεσε το ΕΚΑΒ για να ζητήσει ασθενοφόρο, όμως καθυστερούσαν πολύ κι έτσι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους.

Όντως το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά και η Άσπα σώθηκε στο παραπέντε. Το κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως, όπως είπε η μητέρα του, είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο.

Ασπασία Μπόγρη: Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ασπασία Μπόγρη είναι η νεαρή κοπέλα που πυροβολήθηκε τον Αύγουστο του 2013, από τον ίδιο της τον πατέρα. Η υπόθεση της νεαρής κοπέλας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 17χρονη- τότε- Ασπασία δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της ο οποίος την πυροβόλησε εξ επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο στο Άργος.

Θολωμένος από τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε η σύζυγός του, ο πατέρας της Ασπασίας θέλησε να εκδικηθεί και όπλισε το χέρι του κατά του ίδιου του του παιδιού.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του, αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε.

Η Ασπασία, έδωσε τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στο πλευρό της πάντα η μητέρα της.

Διαβάστε περισσότερα