Στο «Happy Day» μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης και έδωσε απάντηση και για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα αλλά και για την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού με την οποία τον «φωτογράφιζε» για άσχημη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια συνεργασίας.
Ο Γιώργος Κιμούλης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Alpha, αρχικά έδωσε τη δική του απάντηση στην ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού αλλά και στην καταγγελία της Ζέτας Δούκας πως της άσκησε σωματική και λεκτική βία, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».
Στην συνέχεια, κληθείς να δώσει απάντηση ο Γιώργος Κιμούλης στην ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού, είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Δείτε εδώ ποιοι άλλοι επώνυμοι βγήκαν και μίλησαν για το Γιώργο Κιμούλη

Τσουνάμι καταγγελιών για τον Γιώργο Κιμούλη