Ίσως για πρώτη φορά φέτος, στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μπριζ, η Παρί έβγαλε… υγεία στον αγωνιστικό χώρο! Συνεργασίες, ταχύτατη ανάπτυξη, κάθετο ποδόσφαιρο και άλλες… ομορφιές από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ενθουσιασμός και στις εξέδρες από τους οπαδούς που είδαν, επιτέλους, την ομάδα τους να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Όσο κι αν η Μπριζ δεν είναι σπουδαία ποδοσφαιρική δύναμη τα δείγματα γραφής της Παρί ήταν εξαιρετικά.

Το κυριότερο στοιχείο του παιχνιδιού της γαλλικής ομάδας ήταν η συνεργασία Μέσι-Εμπαπέ. Ελάχιστες φορές, μέχρι τώρα, οι δυο σταρ είχαν συνεργαστεί τόσο καλά στο γήπεδο. Χθες τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ «ζωγράφισαν» στο Παρκ ντε Πρενς. Οι δύο αστέρες δεν πέτυχαν μονάχα από δύο γκολ ο καθένας αλλά γενικά ήταν και αυτοί που ξεχώρισαν με την παρουσία τους κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πάντως όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ στο φινάλε του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ ρωτήθηκε για το πως του φαίνεται η συνεργασία του με τον μέχρι… χθες σταρ της Μπαρτσελόνα. «Είναι πολύ εύκολο να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αργεντινός τη φετινή χρονιά άλλαξε ποδοσφαιρικό σπίτι για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα. Σίγουρα το ξεκίνημά του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού της Παρί. Όμως πλέον δείχνει να χαλαρώνει και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που είχαμε θαυμάσει από εκείνον όσο έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι σαφές πως μαθαίνει από τον Μέσι. Ο Γάλλος είναι το παρόν και το μέλλον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο ποδοσφαιριστής που έρχεται μετά τους Μέσι και Κριστιάνο.