Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτός και μπορεί να λέει ότι θέλει. Ακόμα και να δίνει συμβουλές σε ποδοσφαιριστές και ομάδες. Έστω κι αν αυτές είναι αντιφατικές… Ο πολύπειρος Σουηδός επιθετικός αποκάλυψε ότι προέτρεψε τον Κιλιάν Εμπαπέ να αλλάξει ομάδα και την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει!

Μάλιστα ο Αλ Κελαϊφί, το αφεντικό της Παρί, φαίνεται ότι ακολουθεί τη συμβουλή-προτροπή του Σουηδού.

Άλλωστε ο Ιμπραΐμοβιτς παραμένει ένα άτομο με μεγάλη επιρροή στο Παρίσι και σίγουρα η άποψή του μετράει ακόμα, παρότι έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έφυγε από την Παρί.

Η άποψη του πολύπειρου επιθετικού είναι πως μάλλον το καλύτερο για τον Γάλλο είναι να αποχωρήσει από το Παρίσι. Μιλώντας στην «Corriere» della Serra, ο Σουηδός αποκάλυψε πως προέτρεψε τον Εμπαπέ να φύγει. «Είναι αλήθεια, είπα στον Κιλιάν να πάρει μεταγραφή» ανέφερε αρχικά ο Ζλάταν. «Χρειάζεται ένα πιο σταθερό περιβάλλον, σαν αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε δει τους τελευταίους μήνες μια αστάθεια, τόσο στην εθνική, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο».

Ωστόσο, προέτρεψε και τον γαλλικό σύλλογο να μην τον πουλήσει. «Μίλησα όμως και με τον πρόεδρο της ομάδας και τον συμβούλευσα να μην τον πουλήσει. Ίσως θέλει να πάει στη Ρεάλ γιατί δεν νιώθει “βασιλιάς” στο Παρίσι, λόγω του Μέσι και του Νεϊμάρ. Όμως με όλο το σεβασμό τον θεωρώ πραγματικό ηγέτη της ομάδας του».

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Εμπαπέ στην Παρί λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ακόμα, από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος.