Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Κιάρα Φεράνι, με τον τηλεοπτικό φακό να την καταγράφει στη διάρκεια μπάνιου της στη δημοφιλή παραλία της Ελιάς.

Η Ιταλίδα fashionista και μία από τις πιο διάσημες influencers του κόσμου έφτασε προ ολίγων ημερών στη Μύκονο μαζί με τα δύο της παιδιά και μία από τις αδελφές της, με την ίδια να «βομβαρδίζει» έκτοτε το Instagram με φωτογραφίες της από το Νησί των Ανέμων, διαφημίζοντας την Ελλάδα στους εκατομμύρια followers της.

Αν και η ζωή της Κιάρα Φεράνι έχει αλλάξει αρκετά μετά την τελευταία της επίσκεψη στο δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί, μόλις πέρυσι το καλοκαίρι, με την ίδια να έρχεται αντιμέτωπη στη διάρκεια της χρονιάς με ένα διαζύγιο, αλλά και ένα σκάνδαλο, η fashion blogger μοιάζει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παραμονή της στην Ελλάδα, και δείχνει ενθουσιασμένη με το ελληνικό καλοκαίρι.

Κιάρα Φεράνι: Η εμφάνιση με σέξι μπικίνι στην παραλία της Ελιάς

Σε νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Κιάρα Φεράνι στη Μύκονο, που έρχονται στο «φως» μέσω του Mykonos Live TV, η 37χρονη influencer καταγράφεται με ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι μέσα στη θάλασσα, στην παραλία της Ελιάς, να συνομιλεί με έναν φίλο της.

Στο σχετικό clip, η ίδια δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το αποκαλυπτικό μαγιό της να τραβούν αναπόφευκτα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πέρα από τις παραλίες της Μυκόνου, η Κιάρα Φεράνι είχε τις περασμένες ημέρες την ευκαιρία να κολυμπήσει και στα καταγάλανα νερά της Ρήνειας, όπου πήγε κρουαζιέρα.

Διαβάστε ακόμη: