H Kia βάζει «τρίποντο» στην εξατομίκευση, δίνοντας μια καλή «πάσα» στους οδηγούς που είναι λάτρεις του μπάσκετ. Η κορεάτικη εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε ότι στο ψηφιακό πίνακα οργάνων και στην κεντρική οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων θα μπορούν να εφαρμοστούν χρώματα και λογότυπα των 30 εμβληματικών ομάδων μπάσκετ που συμμετέχουν στον NBA.

Για παράδειγμα, τα γραφικά στις ψηφιακές ενδείξεις της οθόνης 12,3 ιντσών του πίνακα οργάνων θα μπορούν να πάρουν το μπλε και χρυσοκίτρινο χρώμα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ή το κόκκινο-μαύρο-άσπρο χρώμα των Σικάγο Μπουλς, ανάλογα με το ποια ομάδα υποστηρίζει ο εκάστοτε οδηγός.

Παράλληλα θα αναπαράγονται, αντίστοιχοι με την επιλεγμένη ομάδα, ήχοι και βίντεο καλωσορίσματος/αποχαιρετισμού, όταν ο οδηγός επιβιβάζεται και αποβιβάζεται αντίστοιχα από το όχημα.

Τα νέα μπασκετικά θέματα με κόστος 39,99 δολάρια (περίπου 37 ευρώ) θα είναι διαθέσιμα μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Kia Connect, χάρη στις ασύρματες ενημερώσεις (Over-the-Air), αρκεί τα οχήματα να διαθέτουν το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων ccNC (Connected Car Navigation Cockpit).

Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia, το νέο EV9, είναι το πρώτο μοντέλο που ξεκλειδώνει τα μπασκετικά θέματα στο ψηφιακό του κόκπιτ, ενώ τη δυνατότητα αυτή θα αποκτήσουν σύντομα και άλλα μοντέλα της γκάμας.

Τέλος, να πούμε ότι η Kia είναι υποστηρικτής του NBA στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ η νέα της υπηρεσία λανσάρεται στο σωστό timing, καθώς τα playoffs ξεκινούν στις 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 23 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: