Η είδηση ότι η Khloe Kardashian πρόκειται να αποκτήσει το δεύτερο παιδί με τον… άπιστο πρώην σύντροφό της Tristan Thomson, μέσω παρένθετης μητέρας, κάνει τον κύκλο του κόσμου από χθες το βράδυ.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ήδη μια κόρη την True, ενώ σύμφωνα με το TMZ το δεύτερο παιδί αναμένεται να γεννηθεί τις επόμενες ημέρες!

Η Khloe Kardashian και ο...άπιστος Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας

Παρά το γεγονός ότι η Khloe Kardashian και ο Tristan Thomson δεν είναι ζευγάρι, έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι εξαιρετικοί γονείς για την 4χρονη κόρη τους η οποία σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι.

Σύμφωνα με πηγές του E! News, λοιπόν, η Khloe Kardashian και ο μπασκετμπολίστας των Chicago Bulls περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, το οποίο απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδερφάκι. Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων για τη παρένθετη μητέρα, γι’ αυτήν τόσο όμορφη ευλογία που της χάρισε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε σεβασμό στην ιδιωτικότητα ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Khloe Kardashian στο E! News.

Η επιθυμία της Khloe Kardashian να αποκτήσει η True ένα αδερφάκι

Από τότε που καλωσόρισαν την κόρη τους το 2018, η Khloe Kardashian είχε μιλήσει για την επιθυμία της να αποκτήσει η True ένα αδερφάκι.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «Keeping Up With the Kardashians» το 2020, η Khloe φάνηκε σκεπτική στην πρόταση του Tristan να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, παρά το γεγονός πως τότε ήταν (για ακόμα μια φορά) χωρισμένοι. «Μπορεί να πάρω μερικά έμβρυα και να αποκτήσει η True ένα αδερφάκι. Μπορεί να χρειαστεί να δανειστώ σπέρμα ή να πάρω από σένα, αλλά θα το δούμε αργότερα», είχε αναφέρει.

Τελικά, οι δυο τους έκαναν τα λόγια τους πράξη μετά από 2 χρόνια και.. «40 κύματα».

Σε αυτό το σημείο, να σου υπενθυμίσουμε πως ο star του NBA απέκτησε έναν γιο με τη Maralee Nichols το 2021 (ενώ ήταν μαζί με την Khloe Kardashian). Είναι, επίσης, πατέρας του 5χρονου Prince, τον οποίο απέκτησε με την πρώην του, Jordan Craig.