Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Κέβιν Σπέισι για πρώτη φορά στο πλατό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Peter Five Eight στην Καλιφόρνια στις 24 Αυγούστου.

Ο 62χρονος ηθοποιός ήταν ντυμένος στα μαύρα, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται να ανάβει ένα τσιγάρο. Πρόκειται για τον δεύτερο ρόλο που αναλαμβάνει μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που είδαν το φως της δημοσιότητας το 2017 και είχαν ως αποτέλεσμα η τεράστια καριέρα του να καταρρεύσει και ο ίδιος να «εξαφανιστεί» από παντού.

Second role: The House Of Cards actor had booked his first film role in May and shot L'uomo che disegno Dio in Italy

Περισσότεροι από 20 άντρες κατηγόρησαν τον πρώην πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς House Of Cards για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ο ίδιος ο Κέβιν Σπέισι συνέχισε να αρνείται τις καταγγελίες.

Ο Σπέισι εντοπίστηκε στα γυρίσματα, έχοντας γύρω του εργαζόμενους της παραγωγής. Σε κάποια από τις εικόνες φαίνεται μάλιστα να χαμογελά.

Κέβιν Σπέισι: Είδε την καριέρα του να καταρρέει

Τον περασμένο Μάιο, έκλεισε συμφωνία για τον πρώτο του ρόλο μετά από τέσσερα χρόνο, στην ταινία L’uomo che disegno Dio, η οποία γυρίστηκε στην Ιταλία.

Lighting up! Spacey was seen wearing a black turtleneck and matching slacks with a wool coast as he lit up a cigarette

Ο ίδιος δεν έκανε ποτέ δημόσια δηλώσεις για τον ρόλο αυτό, ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας αυτής Φράνκο Νέρο είχε δηλώσει στο ABC News τον Μάιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου. Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία».

Ο Κέβιν Σπέισι είδε την καριέρα του να καταρρέει το 2017, όταν 20 νεαροί άντρες τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση, την περίοδο 1995 – 2013.

Η εξαφάνιση του 

Το Netflix τον «εξαφάνισε» από το House Of Cards και ο ίδιος κράτησε στη συνέχεια χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει πολλές μηνύσεις για τη συμπεριφορά του.

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Οκτωβρίου 2017, όταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ υποστήριξε, σε συνέντευξή του, ότι ο Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όταν, ο πρώτος ήταν μόλις 14 ετών. Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη το 1986 και τότε, ο Σπέισι, κατά τον Ραπ, ξάπλωσε πάνω του σε ένα πάρτι που γινόταν στο διαμέρισμά του και «προσπάθησε να τον αποπλανήσει».

Four years ago: Spacey has been on the receiving end of cancel culture and the #MeToo movement since 2017 after 20 young men reported sexual misconduct by him at the London theater, the Old Vic, between 1995 and 2013

Η απάντηση του Σπέισι ήρθε μέσω twitter, όπου έλεγε ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν και ζητούσε συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του αφού μάλλον θα ήταν μεθυσμένος.

Κάπως έτσι ο ηθοποιός βρήκε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ομολογήσει ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις και με άντρες και με γυναίκες και ότι σε αυτήν τη φάση είχε επιλέξει να ζει σαν γκέι.