Διακοπές στην Κέρκυρα έκανε ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε κλοπές στη Γερμανία.

Όμως, το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών αρχών για το συγκεκριμένο αδίκημα κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας που δρομολογεί την έκδοσή του.

Οι αρχές της Γερμανίας αναζητούσαν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και έναν Έλληνα, ο οποίος διώκεται για επίθεση σε όργανα επιβολής του νόμου με απόπειρα σωματικής βλάβης. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Κομοτηνή από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης ο οποίος κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στη χώρα που τον αναζητά.

Συνελήφθη μέλος σπείρας ναρκωτικών

Χειροπέδες σε έναν 20χρονο αλλοδαπό πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας στη Σαντορίνη, όταν του έκαναν έλεγχο το πρωί της Τετάρτης και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή Νάξου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη: