Η Κένταλ Τζένερ τα «πέταξε όλα», κυριολεκτικά, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας ηλιοθεραπεία εντελώς γυμνή λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Ντέβιν Μπούκερ.

Το 26χρονο σούπερ μόντελ φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη μπρούμυτα σε μια ξαπλώστρα, φορώντας μόνο ένα πράσινο καπέλο του μπέιζμπολ.

Η ίδια φαίνεται να ασχολείται με το κινητό της ενώ το μαγιό της είναι πεταμένο δίπλα της.

Στην ίδια ανάρτηση ανέβασε επίσης φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να κάνει ιππασία, να απολαμβάνει ένα πιάτο σούσι και το ηλιοβασίλεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η ανάρτηση του μοντέλου έρχεται μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό της από τον παίκτη του NBA Ντέβιν Μπούκερ.

«Πες μου ότι χώρισες με τον φίλο σου χωρίς να μου πεις ότι χώρισες με τον φίλο σου», σχολίασε ένας follower, αναφερόμενος στον πρόσφατο χωρισμό της.

Δείτε τη γυμνή φωτογραφία της Κένταλ Τζένερ:

Η Κένταλ Τζένερ ξεπερνάει τον χωρισμό της...κάνοντας ηλιοθεραπεία γυμνή - Δείτε την φωτογραφία

Κένταλ Τζένερ – Ντέβιν Μπούκερ: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι χώρισε την περασμένη εβδομάδα μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας. Πηγές δήλωσαν στο «Page Six» ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα στη σχέση τους.

«Ενώ νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ο Ντέβιν δεν επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου και προτεραιότητά του είναι η καριέρα του. Η καριέρα της Κένταλ κυριαρχεί επίσης στη ζωή της», είπε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Ωστόσο, μπορεί να μην πρόκειται για μόνιμο χωρισμό, καθώς η πηγή σημειώνει: «Και οι δύο ελπίζουν να τα καταφέρουν, αλλά από τώρα είναι χωρισμένοι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να οδηγούν μαζί στην Αριζόνα.

Μετά από εβδομάδες φημών ότι είναι μαζί, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει επίσημα τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Κένταλ Τζένερ έκανε πιο επίσημα τα πράγματα όταν έκανε ανάρτηση αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσο για τη σχέση τους πέρα από τον πρώτο χρόνο; Τον Μάρτιο του 2022, ο Ντέβιν προβληματίστηκε για το ειδύλλιό τους, όταν ρωτήθηκε αν είναι «δύσκολο που έχουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα στην ιδιωτική τους ζωή».

«Δεν θα έλεγα δύσκολο», είχε πει ο Ντέβιν στη «Wall Street Journal».

«Ειλικρινά, απολαμβάνω τη ζωή στο έπακρο και αυτό βγήκε από τη γλώσσα μου τόσο εύκολα, επειδή δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τους ανθρώπους γύρω μου και αγαπώ τον αντίκτυπο που μπορώ να έχω σε αυτόν τον κόσμο».