Η 39χρονη παρουσιάστρια του «Kelly Clarkson’s Show» ζήτησε να απαλλαγεί από το επώνυμο του συζύγου της και να αποκαταστήσει το πατρικό της όνομα, ώστε να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία.

Η Κλάρκσον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπλάκστοκ τον Ιούνιο του 2020 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 7χρονο Ρίβερ και τον 5χρονο Ρέμινγκτον, των οποίων η μουσικός έλαβε την κύρια επιμέλεια τον Νοέμβριο του 2020.

Χρηματική αποζημίωση στο σύζυγο της

Το αίτημα για το όνομα της Κλάρκσον ήρθε λίγο μετά την είδηση ότι ένας δικαστής αποφάσισε ότι πρέπει να πληρώνει στον πρώην σύζυγό της σχεδόν 200.000 δολάρια το μήνα ως στήριξη συζύγου και παιδιού. Επιπρόσθετα διατάχθηκε να πληρώσει 1,25 εκατομμύρια δολάρια για τις αμοιβές του δικηγόρου και τις δαπάνες του Μπλάκστοκ για το διαζύγιό τους.

Περίπου την ίδια στιγμή,, ο δικαστής έκρινε ότι ο Μπλάκστοκ ήταν υπεύθυνος για τις μηνιαίες πληρωμές του ράντσο τους στη Μοντάνα, οι οποίες ανέρχονταν σε περίπου 81.000 δολάρια το μήνα.

Η απόφαση εκδόθηκε καθώς ο Μπλάκστοκ κατέθεσε ότι εργάζεται με πλήρη απασχόληση στο ράντσο και τα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνουν τη χορηγία ροντέο στο ράντσο και την πλήρη απασχόλησή του εκεί ως κτηνοτρόφος.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας μαρτυρίας, ο Μπλάκστοκ είπε ότι δεν ασχολείται πλέον καθόλου ως μάνατζερ καλλιτεχνών. Η επίσημη διάλυση του γάμου του πρώην ζευγαριού αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Η τραγουδίστρια του «Since U Been Gone» είναι έτοιμη να διακόψει όλους τους δεσμούς με τον πρώην σύζυγό της, μετά και την αίτηση για την αποκατάσταση του επωνύμου της.

Το ποσό που θα πληρώσει τελικά η Κλάρκσον στον Μπλάκστοκ, θα προσαρμοστεί μόλις ο δικαστής διευθετήσει τη συμφωνία για το μοίρασμα της περιουσίας. Η 39χρονη έχει απολαβές 1,5 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που επικαλούνται τα Αμερικανικά Μέσα, αφού αντικατέστησε και την Έλεν Ντε Τζένερις στις τηλεοπτικές οθόνες με το δικό της σόου.

Η Κέλι Κλάρκσον αντικαταστάτρια της Έλεν Ντε Τζένερις

Το NBC, από την πλευρά του είπε ότι το The Kelly Clarkson Show, που βρίσκεται τώρα στη δεύτερη σεζόν του, θα αντικαταστήσει το σόου της Ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022.

Η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, δήλωσε πως η Κέλι και ολόκληρη η ομάδα παραγωγής «έβαλαν την καρδιά, την διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και των κοινωνικών υποβάθρων».

Επισήμανε ότι ως παραγωγή ετοιμάζουν σπουδαία πλάνα για την τρίτη σεζόν και ανυπομονούν να γίνουν το Νο1 καθημερινό σόου για τα επόμενα χρόνια.

Η 39χρονη Κλάρκσον, κέρδισε την πρώτη σεζόν του American Idol το 2002 και συνέχισε να έχει επιτυχίες με τραγούδια όπως τα Stronger, Miss Independent και From U Been Gone.