Η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού και η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC με το «The Kelly Clarkson Show» να είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα.

Είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα για την τραγουδίστρια και συνάμα παρουσιάστρια. Θα αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022. «Η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter».

«Η Κέλλυ και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, τη διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε για αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια».

Ποια είναι η Κέλλυ Κλάρκσον;

Η Κέλλυ Κλάρκσον γεννημένη το 1982, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της ποπ και της ροκ. Η καταγωγή της είναι ελληνική και ιρλανδική. Η Κέλλυ ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου «American Idol» από το οποίο στέφθηκε νικήτρια της πρώτης σεζόν.

Έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ, με το ντεμπούτο της να είναι το «Thankful» του 2003. Το «Breakaway» του 2005 την καθιέρωσε στην μουσική βιομηχανία, ενώ το πιο προσωπικό της είναι το «My December» του 2007. Ακολούθησαν το «All I Ever Wanted» του 2009 και το «Stronger» του 2011. Όλα τα άλμπουμ έχουν δεχτεί θετική ανταπόκριση και είναι πετυχημένη τόσο σε κοινό όσο και σε κριτικούς με τα τραγούδια της να πιάνουν υψηλές θέσεις στα παγκόσμια charts.

Μέσα στη δεκαετή καριέρα της έχει χαρακτηριστεί ως το πιο πετυχημένο Αμερικανικό Είδωλο, με τις παγκόσμιες πωλήσεις των άλμπουμ της να ξεπερνούν τα 24 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και τα σινγκλ της τα 37. Το 2004, πήρε την πρώτη υποψηφιότητά της για Γκράμι Καλύτερης Γυναικείας Ποπ Ερμηνείας, για το τραγούδι «Miss Independent».

Το 2006, κέρδισε 2 Γκράμι, για την ερμηνεία της στο «Since U Been Gone» και για το δεύτερό της άλμπουμ, «Breakaway» ενώ έχει λάβει υποψηφιότητα άλλες τέσσερις. Έχει κερδίσει 4 βραβεία από τα American Awards και 12 βραβεία από το Billboard όπως επίσης και το βραβείο Women’s World το 2009. Έχει επίσης, καταλάβει την 14η θέση στην κατάταξη των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών της δεκαετίας του 2000.