Καλεσμένη στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη η Κάτια Ταραμπάνκο, μίλησε για το… σεξ.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, με την ίδια να αποκαλύπτει αρχικά ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει κάνει αποχή από το σεξ ήταν για 6 μήνες, ενώ συμμετείχε στο GNTM.

«Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει αποχή από το σεξ ήταν στο GNTM, που ήταν για έξι μήνες. Θυμάμαι ότι στο GNTM που ήμασταν στο δωμάτιο με τα κορίτσια, υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν μεταξύ μας και πηγαίναμε με τη σειρά. Λέγαμε “βγείτε από το δωμάτιο, θέλω λίγο χρόνο μόνη μου”, και το κάναμε rotation αυτό το πράγμα, αφού μοιραζόμασταν τον χώρο», περιέγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που δεν θα ήθελα να συμμετέχω στον κύκλο του GNTM που έγινε με τα αγόρια. Είναι ένα επαγγελματικό περιβάλλον, δεν μπλέκουμε τα μπούτια μας, και επειδή είναι εγκλεισμός και κάποια στιγμή ο οργανισμός θα το ζητούσε λόγω και της τεστοστερόνης που θα υπήρχε γύρω μας, ήθελα να είναι μόνο γυναίκες. Θα συμβούλευα τα επόμενα κορίτσια που θα πήγαιναν να έχουν και ένα sex toy μαζί τους», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: