search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατεβαίνουν υπηρεσίες του gov.gr για 10 ώρες αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων.

govgranavathmisi

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων.

Σύμφωνα με τη Γ.Γραμματεία η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23:00 έως και Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:00.

Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα όλες οι υπηρεσίες του gov.gr που σχετίζονται με,

Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet (όπως υπηρεσίες Gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.), Υπηρεσίες όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης, Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και υπ. Οικονομικών, όπως Taxisnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ κ.α. και Υπηρεσίες σχετικές με COVID-19, δεν θα είναι διαθέσιμες.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μικρότερη η επίπτωση από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, η Γραμματεία ξεκαθαρίζει ότι όμοια με κάθε προηγούμενη αναβάθμιση υποδομών θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι εργασίες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα.

 

Διαβάστε ακόμη: