Η 75χρονη που κατηγορείται ότι πριν από δύο ημέρες, τα ξημερώματα της Τετάρτης έπνιξε με λουρί γυναικείας τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι τους όπου ζούσαν, κοντά στην Κατερίνη, κρίθηκε προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον Ανακριτή.

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη, δια του συνηγόρου της, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, αίτημα το οποίο ο Ανακριτής έκανε δεκτό.

Η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και το επόμενο διάστημα επρόκειτο, με πρωτοβουλία συγγενών της, να απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό.

Στην απολογία της, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έδειχνε αδυναμία επαφής με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται να ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην αδελφή της.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί λόγω αλλαγής συνηγόρου

Θυμίζουμε ότι σήμερα ήταν να απολογηθεί η 75χρονη καθώς πήρε προθεσμία για το έγκλημα που τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Αν και ήταν να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή, όπως αναφέρει ο Alpha στο χθεσινό του δελτίο, πήρε προθεσμία να απολογηθεί λόγω αλλαγής συνηγόρου.

«Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδελφή μου»

«Στο σπίτι μου ήμουν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφθηκε. Ούτε η ανιψιά μου, ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκοτώνω των αδελφή μου όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο», φέρεται να υποστήριξε η 75χρονη, σύμφωνα με τον Alpha.

Και προσέθεσε το εξής: «Να σας πω ότι μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα την οποία είχα αφήσει στο δωμάτιο, είχα βάλει τα χρήματα μέσα σε αυτή και θέλω να μου δείξετε την τσάντα και να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με την αδελφή μου νεκρή και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ και μετά το άλλαξαν».

Μάλιστα, ο δικηγόρος της 75χρονης ανέφερε στον Alpha ότι «δεν έχει καμία επαφή, πραγματικά, με το περιβάλλον και το τι έχει γίνει, δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο είναι εδώ. Όταν πήγε ο ανιψιός και τις βρήκε, δεν είχε καταλάβει. Βρισκόταν στον καναπέ με την αδελφή της».