Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Κριστίνα Αγκιλέρα, αλλά και το ντουέτο με τη Γαλλίδα σταρ, La Zarra.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκε αρχικά στο «Evidemment», το τραγούδι της με τη La Zarra που εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision του 2023.

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι» ανέφερε.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της σχετικά με τη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα για το φετινό Europride που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Μάλτα, δηλώνοντας: «Φυσικά και έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια».

Κριστίνα Αγκιλέρα: Αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή – «Είμαι λάτρης του στοματικού σεξ»

Κατερίνα Στικούδη: Είναι καλοκαιρινή, σέξι και στιλάτη

 

Διαβάστε ακόμη: