Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε σήμερα το πρωί από τον Δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη στην πρωτότυπη έκθεση που έχει στηθεί στην Β. ‘Ολγας για να τιμηθούν δυο κομβικές για τη χώρα, επέτειοι: τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τα 40 χρόνια συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η έκθεση, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων, το grmag και το pod.gr, περιλαμβάνει αφίσες πρωτότυπων έργων από σημαντικούς εικαστικούς, φωτογράφους, σκιτσογράφους, γραφίστες και δημιουργικά γραφεία επικοινωνίας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ένα διαφορετικό αφιέρωμα στα «200 χρόνια Ελλάδα».

Δ. Αθηναίων : Υπαίθρια έκθεση με έργα για την Ελληνική Επανάσταση

Μετά την επίσκεψη

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους στην υπαίθρια έκθεση επί της Β. Όλγας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκαν τον ιστορικό και εμβληματικό πνεύμονα πρασίνου της πόλης, τον Εθνικό Κήπο, στον οποίο ο Δήμος έχει ήδη ξεκινήσει σειρά παρεμβάσεων με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του.

Ακολούθως ξεναγήθηκαν στην υπαίθρια έκθεση “Η ιστορία έχει πρόσωπο”, που φιλοξενείται επί της Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μια έκθεση μνήμης και τιμής στους ήρωες του 1821 που συνδιοργανώνεται από το Ίδρυμα Σύλβιας Ιωάννου, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και τον Δήμο Αθηναίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.