Kate Winslet: Δέχτηκα Bullying μετά τον Τιτανικό. Το ντεμπούτο της Kate Winslet με τον Τιτανικό το 1997, εκτός από δόξα, χρήματα και μία υποψηφιότητα για Oscar, της χάρισε και μερικά προβλήματα που δεν έχουν σβηστεί από τη μνήμη της. H 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή WTF With Marc Maron και θυμήθηκε το bullying που υπέστη εκείνη την περίοδο.

«Νομίζω πως τότε μπήκα σε ρυθμούς αυτοπροστασίας αμέσως. Υπήρχαν αυτοκίνητα και αυτοκίνητα με Βρετανούς φωτογράφους που με έβγαζαν φωτογραφίες να πηγαίνω να παίρνω ένα μπουκάλι γάλα και μία εφημερίδα. Αυτό ήταν απλά αλλόκοτο. Συνέβαινε νύχτα μέρα καθημερινά», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση ενώ δεχόταν επικριτικά σχόλια επίσης για την εμφάνισή της.

Τιτανικός : Το τέλος της ταινίας που δεν είδαμε ποτέ! (video) | iRafina

«Ο βρετανικός τύπος ήταν πραγματικά αρκετά αγενής μαζί μου. Αισθανόμουν ότι δεχόμουν bullying, ένα είδος εκφοβισμού για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι να σκέφτομαι “Εντάξει, αυτό είναι απαίσιο και ελπίζω να περάσει”. Και όντως πέρασε αλλά επίσης με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό σήμαινε να είσαι διάσημος, τότε δεν ήμουν έτοιμη να είμαι διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, πραγματικά καθόλου. […] Μάθαινα ακόμα πώς να παίζω.

Το έκανα μόνο από τα 17 μου. Και ακόμη δεν αισθανόμουν πραγματικά έτοιμη να κάνω πολλές μεγάλες δουλειές από το Χόλιγουντ. Ήταν τεράστια ευθύνη. Δεν ήθελα να κάνω λάθη. Δεν ήθελα να τα τινάξω όλα στον αέρα. Ήθελα να είμαι σε αυτό για καιρό», εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως χρειάστηκε να καταλάβει τον εαυτό της καλύτερα για να μπορέσει να διαχειριστεί όλα τα παραπάνω και να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή.