Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχές προσέφυγε ο Γιάννης Ραγκούσης, εναντίον λογαριασμού σε social media με ψευδώνυμο, που διαδίδει πως δήθεν διοργανώνει «συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα» και μάλιστα ζητάει λεφτά επ’ αυτού από τα μέλη του κόμματος, μέσω sms.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός, ζητάει στην ίδια ανάρτηση τη βοήθεια του Παύλου Πολάκη που εμφανίζεται να γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω από αυτό το προφίλ. Και συνεχίζει λέγοντας ότι πέρα από την ενέργεια της δικαιοσύνης, θα απευθυνθεί και στο αρμόδιο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, αν είναι μέλος το συγκεκριμένο πρόσωπο ώστε να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες πειθαρχικές ενέργειες.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

anartisi_ragkousi

Το κείμενο του Γιάννη Ραγκούση:

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.
Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της – θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη – αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση – να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.
Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.
Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές.

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Διαβάστε ακόμη: