Πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί πάνω από την υπόθεση με την 82χρονη που εντοπίστηκε θαμμένη κοντά σε γήπεδο στο Δενδροχώρι Καστοριάς. Η ηλικιωμένη δύο ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της βρέθηκε θαμμένη κοντά στο γήπεδο του χωριού και σε μικρή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε με τον γιο της.

Το πτώμα της εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν θαμμένη στο σημείο, αλλά σκυλιά ή άγρια ζώα έσκαψαν και ξέθαψαν το πτώμα.

Η γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι μαζί με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στη συνέχεια παρέμεινε στην ασφάλεια Καστοριάς για πολλές ώρες. Ο 46χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με την εξαφάνιση της μητέρας του και συνελήφθη το πρωί της Κυριακής.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποκαλύψει τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να προήλθε από εγκληματική ενέργεια, ούτε και το σενάριο να πέθανε από παθολογικά αίτια και στη συνέχεια κάποιος να την έθαψε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: