Φωτιά που δεν μπορεί πλέον να σβήσει έχει ανάψει στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά με ανάρτηση στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος, τον αμφισβητεί ευθέως για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτοντας υποψηφιότητα για να τον διαδεχθεί.

Ο κ. Κασσελάκης κάνει λόγο για «lifestyle της ανδρικής σχολής», αναφερόμενος στις αναρτήσεις του βουλευτή Χανίων και παράλληλα σημειώνει ότι «αριστερά σημαίνει να γιορτάζεις τη μοναδικότητα του καθενός και με αυτόν τον τρόπο να φέρνεις ισότητα στην κοινωνία».

Η ανάρτηση Κασσελάκη για τον Πολάκη
«Επειδή ο Παύλος έκανε μία ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια.

Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου.
Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle;
Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι «της αντρικής σχολής»;

Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά.
Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι «προσωπική επιλογή» όπως έγραψες.

Είναι η ζωή μου.

Και αριστερά σημαίνει να γιορτάζεις τη μοναδικότητα του καθενός και με αυτόν τον τρόπο να φέρνεις ισότητα στην κοινωνία.

Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί; Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;».

Διαβάστε ακόμη: