Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στη χυδαία ομοφοβική επίθεση που του έκανε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Επίθεση Μουτζούρη στον Κασσελάκη: «Κουνίστρα και οπισθογεμής»

Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, προχώρησε σε χυδαία ομοφοβική επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν ο 75χρονος περιφερειάρχης έκανε ανοιχτή εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου, γιορτάζοντας την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά την ομιλία του και παρουσία φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων, που έδειξαν να επιδοκιμάζουν τις απαράδεκτες δηλώσεις του και να γελάνε δυνατά.

Διαβάστε ακόμη: