Στα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και το Survivor All Star, αλλά και για τα δικά της συναισθήματα απέναντι στον Μάριο Πρίαμο μετά τα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε η Καρολίνα Καλύβα στην εκπομπή «Γειά σου» όπου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη.

«Εκθέτεις λέγοντας ονόματα. Δεν σε αφορά κιόλας. Εκείνη την ώρα δίνεις τη δική σου προσωπική συνέντευξη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλεις στη φορά τα προσωπικά του άλλου. Είσαι σε ένα παιχνίδι, έχεις και μία κατεύθυνση από τον ρεπόρτερ», απαντά η Καρολίνα για την εμπλοκή του ονόματος της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor.

«Δεν πίστεψα αυτά που είπε ο Μπάρτζης για τον Μάριο και την Ελευθερία. Όχι ότι λέει ψέματα αλλά ο τρόπος που τα λέει παρεξηγεί. Καλύτερα να ρωτήσουμε τους ίδιους αν έχουν φιληθεί ή αν έχει συμβεί κάτι», σχολιάζει στη συνέχεια για το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο Κύπριους παίκτες.

Σε άλλο σημείο η Καρολίνα Καλύβα, αναφορικά με τα δικά της συναισθήματα είπε, «Εγώ δεν είπα ποτέ τη λέξη «ερωτευμένη», γυρνώντας από το Survivor. Το να κάνεις μία τέτοια δήλωση είναι σοβαρό. Δεν το ‘χω πει, μίλησα για θετικό συναίσθημα. Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει συναισθήματα για τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εγώ βλέπω τι κάνω εγώ και δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία. Όλο αυτό που ένιωθα με τον Μάριο δεν έχει τελειώσει, έχει μπει σε παύση».

Διαβάστε περισσότερα