Ανησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας του Κάρλος Σαντάνα έπειτα από την κατάρρευση του πάνω στη σκηνή. Μετά το περιστατικό ανακοινώθηκε ότι ακυρώνονται οι υπόλοιπες εμφανίσεις του. Ο θρυλικός κιθαρίστας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ντιτρόιτ λιποθύμησε «παγώνοντας» το κοινό.

Οι υπεύθυνοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο της πόλης.

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες του

Σύμφωνα με το Page Six, ο Κάρλος Σαντάνα είναι πλέον καλύτερα. Ωστόσο, προτεραιότητα έχει η υγεία του και γι΄αυτό αναγκάζεται να αναβάλλει τις έξι από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις, στο πλαίσιο της περιοδείας «Miraculous Supernatural 2022».

Σε επίσημη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Universal Tone Management, Μάικλ Βριώνης, ανέφερε:

«Λυπάμαι που σας ενημερώνω για κάτι τέτοιο. Αναβάλλουμε την αποψινή εμφάνιση του Σαντάνα στο Ruoff Music Center Noblesville της Ιντιάνα, το σόου της 9ης Ιουλίου στο Riverbend Music Center στο Σινσινάτι του Οχάιο. 10 Ιουλίου στο American Family Insurance Amphitheatre – Summerfest Grounds στο Milwaukee, Wisconsin. 12 Ιουλίου στο Walmart Arkansas Music Pavilion στο Rogers του Αρκάνσας. 15 Ιουλίου στο Dos Equis Pavilion στο Ντάλας του Τέξας. 16 Ιουλίου στο περίπτερο Cynthia Woods Mitchell στο Woodlandου Τέξας. Οι γιατροί συνέστησαν στον κύριο Σαντάνα να ξεκουραστεί για να αναρρώσει πλήρως».

Παράλληλα, σημείωσε: «Ο Κάρλος τα πάει καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή. Απλώς χρειάζεται ξεκούραση. Λυπάται βαθύτατα για αυτές τις αναβολές των επερχόμενων παραστάσεων του, αλλά η υγεία του είναι το νούμερο ένα μέλημά μας. Ανυπομονεί να δει όλους τους θαυμαστές του πολύ σύντομα».

Ο Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε επί σκηνής σε συναυλία στο Ντιτρόιτ – «Είναι καλά», είπε ο μάνατζερ (βίντεο)