Προβλήματα με τη Δικαιοσύνη έχει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός κατηγορείται για φορολογική απάτη, υπόθεση που τρέχει εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Ο Αντσελότι στο παρελθόν είχε παραδεχθεί πως μαζί με τους οικονομικούς του συμβούλους είχαν προχωρήσει σε παράνομες πράξεις προκειμένου ο ίδιος να γλιτώσει και να καρπωθεί αντί της εφορίας ένα μεγάλο ποσό των κερδών του. Τότε είχε βρεθεί λύση και ο «Καρλίτο» είχε γλιτώσει τα χειρότερα από τις Αρχές.

Τώρα όμως οι κατηγορίες είναι πιο βαριές. Όλα αυτά για τη σεζόν 2014/15 όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ισπανικά ΜΜΕ με πρώτο το Relevo αναφέρουν σήμερα πως ο εισαγγελέας έχει προτείνει την αυστηρότερη ποινή για τον Ιταλό προπονητή. Τέσσερα χρόνια και εννέα μήνες φυλάκιση.

Εκτιμάται ότι ο Ιταλός έχει αποκρύψει από το ισπανικό κράτος το ποσό των 1.062.079 ευρώ, μη δηλώνοντας περίπου 386.000 ευρώ το 2014 και περίπου 675.000 το 2015. Μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα. Με τη σειρά του και ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει κάνει δήλωση για το θέμα.

Διαβάστε ακόμη: