Ο Neymar έιναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Για τη χώρα του, τη Βραζιλία, θεωρείται είδωλο από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ενώ όλες οι ελπίδες της εθνικής του ομάδας για κάποια διάκριση έχουν πέσει στις πλάτες του εδώ και χρόνια.

Ο επιθετικός της Παρί, όμως, εκτός από το ποδόσφαιρο έχει κι άλλα πράγματα στο μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζει την πρώτη θεματική του κρουαζιέρα μέσα σε ένα τεράστιο πολυτελές πλοίο, το οποίο θα πλεύσει από το λιμάνι του Σάντος, θα προσεγγίσει τις ακτές του Ρίο ντε Τζανέιρο και θα επιστρέψει και πάλι στη γενέτειρα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Το όνομα της κρουαζιέρας είναι Ney em alto Mar, το οποίο εκτός από αναγραμματισμός του ονόματός του, σημαίνει ουσιαστικά “Ο Neymar στην ανοιχτή θάλασσα”. Πανέξυπνη επιλογή ονόματος, αν μας ρωτάτε.

Όσοι ενδιαφέρονται να βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία εν πλω από τις 26 ως τις 29 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της κρουζιέρας, ο Neymar είναι έτοιμος για την “πιο αναμενόμενη κρουαζιέρα όλων των εποχών”.

Βέβαια, οι ποδοσφαιρόφιλοι φαίνεται πως δεν πήραν και πολύ καλά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. “Ney, αν πας στην Premier League, θα πρέπει να τραυματιστείς ή να αποβληθείς εκείνη την περίοδο, εντάξει; Απλά για να το προγραμματίσουμε…”, “Η κρουαζιέρα από το πουθενά”, “Ο Neymar οργανώνει κρουαζιέρα, αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο”, “αυτό θα είναι εμπόδιο για να πάει στην Premier League. Θα πρέπει να παίξει ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά… το όνειρο να δούμε τον Νεϊμάρ στην Premier τελείωσε“, είναι μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις που διαβάσαμε στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα