Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις διαφωνίες τους από κοντά, για την ανατροφή των παιδιών τους.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει ο ράπερ να εννοηθεί με την ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στο Instagram.

Ο «Ye» ανέβασε ένα στιγμιότυπο με το δημόσιο μήνυμα στην πρώην σύζυγό του, που της ζητά να απομακρύνει τα παιδιά τους μακριά από το σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει: «Κιμ, πάρε τα παιδιά μου από το Sierra Canyon τώρα. Είναι ένα ψεύτικο σχολείο για διασημότητες που χρησιμοποιούνται από το “σύστημα”».

Το ζευγάρι χώρισε το 2021, ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και έκτοτε η συμπεριφορά του Γουέστ, έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλά ερωτηματικά, ενώ συχνά γίνεται θέμα συζήτησης στα media, η διαφωνία του με την Καρντάσιαν όσον αφορά την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Από τον Οκτώβριο του 2022, ο ράπερ έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με το σχολέιο που έχει επιλέξει η τηλεπερσόνα για ντα παιδιά τους. Όπως καθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να “συμβιβαστεί” όταν πρόκειται για την εκπαίδευση των τεσσάρων παιδιών του.

Αναλυτικά, ο Γουέστ είχε πει για το Sierra Canyon ότι: «Το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν όλα τα παιδιά των διασημοτήτων και να τα ρίχνουν στο ίδιο σχολείο», υποστηρίζοντας ακόμη, ότι η διεύθυνση προσπαθεί να τα «κατηχήσει».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει σε συμβιβασμό – αλλά δεν έχω τελειώσει γιατί δεν συμβιβάζομαι» είχε πει τέλος, ο Κάνιε Γουέστ και από ό,τι φαίνεται, ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την αλλαγή στο σχολείο των παιδών.

Η ανάρτησή του

Διαβάστε ακόμη: