Ο Κάνιε Γουέστ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει εθισμό στο πορνό, λέγοντας μάλιστα ότι για τον λόγο αυτό κατέστρεψε την οικογένειά του.

«Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στα παιδιά μου», δήλωσε.

Ο δημοφιλής ράπερ, ο οποίος δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το άλμπουμ του «Jesus Is King», μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια στον Zane Lowe της Apple Music για το τελευταίο του μουσικό πρότζεκτ και τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή του.

Ο Κάνιε αποκάλυψε ότι η σχέση του με το πορνό ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών. «Για μένα, το “Playboy” ήταν η πύλη μου προς τον πλήρη εθισμό στην πορνογραφία», ανέφερε. «Αυτό επηρέασε, σχεδόν, κάθε επιλογή που έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Ο ράπερ αναφέρθηκε, επίσης, στη μάχη του με τον εθισμό στο σεξ, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, ξεκίνησε μετά τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, Donda, το 2007.

«Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι έχουν εθιστεί σε κάτι, όπως, αν ρωτήσεις κάποιον που είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, είναι σαν να ρωτάς: “Είσαι ακόμα εθισμένος;”», εξήγησε.

«Με την πίστη μου στον Θεό μπόρεσα να νικήσω πράγματα που είχαν πλήρη έλεγχο πάνω μου».

Ο Κάνιε συζητώντας για την παραγωγή του «Jesus Is King» ζήτησε από όσους εργάζονταν στο άλμπουμ να μην κάνουν προγαμιαίο σεξ.