Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε το ονομά του σε Ye, εθεάθη την Τρίτη να φορά μια περίεργη λαστιχένια μάσκα κατά την διάρκεια μιας συνάντησης που είχε με τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, στην Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Ο 44χρονος ράπερ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στο Sant Ambroeus Coffee Bar του Loews Regency Hotel φορώντας καπέλο, γυαλιά και μια λαστιχένια μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπο του και θύμιζε το πρόσωπο λευκής γυναίκας. Μετά τη συνάντηση τους, ο Κοέν είπε στην Page Six ότι ο ράπερ φορούσε τη μάσκα σε μια προσπάθεια να κρύψει την ταυτότητα του, καθώς πολλοί οπαδοί του ήταν στο καφέ πριν την άφιξη του.

Ο δημοφιλής λογαριασμός @KanyeMedia_ στο Twitter, δημοσίευσε φωτογραφίες από την συνάντηση, στις οποίες μπορείτε να δείτε την ασυνήθιστη μάσκα. Σύμφωνα με τον Κοέν η μάσκα δεν έκανε και τόσο καλή δουλειά, δεδομένου ότι ο ράπερ έγινε γρήγορα αντιληπτός.

Ο Ye εμφανίστηκε την Δευτέρα στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης φορώντας την ίδια μάσκα, με τον φακό των παπαράτσι να τον αποθανατίζει την ώρα που έμπαινε σε ένα ταξί.

Τέλος, την Κυριακή ο Γουέστ εθεάθη να φοράει μια πιο απειλητική μάσκα της Balenciaga – θύμιζε τον «The Front Man» του Squid Game -, στη γαμήλια δεξίωση της ιδρύτριας της D’Estree, Geraldine Guiotte και του Tiffany & Co EVP, Alexander Arnault. Ο ράπερ τραγούδησε αρκετά αγαπημένα κομμάτια στην δεξίωση, συμπεριλαμβανομένων των “Runaway” και “Flashing Lights”, σε μια πληθώρα καλεσμένων, μεταξύ των οποίων τους Φαρέλ Γουίλιαμς, Μπιγιόνσε και Jay-Z.