Η Καλομοίρα σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον β’ ημιτελικό της Eurovision, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να παρουσιάσει τον διαγωνισμό την επόμενη χρονιά.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, έστειλε το μήνυμά της στην εκπρόσωπο της Ελλάδας.

«Στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα. Κορίτσι μου, πήγαινε και σπάσ’τα. Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου. Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης. Είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και τα έχει κάνει τέλεια. Ανυπομονώ. Είδα λίγο μαντήλι, μου άρεσε, μου άρεσε και το ρούχο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία της η επόμενη Eurovision να γίνει στην Ελλάδα και να την παρουσιάσει η ίδια.

«Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου τη Eurovision στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει. Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω», τόνισε.

Όσο για την κυπριακή συμμετοχή και τη Silia Kapsis, σχολίασε: «Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα κι εμένα μου αρέσει, γιατί είναι πολύ ποπ».

Τέλος, αναφέρθηκε στο φόρεμα που φορούσε η ίδια στη Eurovision. «Το φόρεμα που φορούσα στη Eurovision το έχει ο φίλος μου ο Σεγρεδάκης. Το έχει και δεν θέλει να μου το δώσει, αλλά δεν πειράζει, κράτα το αγόρι μου. Έχει και το φυλαχτό. Τουλάχιστον, δώσε μου το φυλαχτό. Εντάξει, κράτα και το φυλαχτό αν το χρειάζεσαι, να είσαι καλά», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: