Ένα super πάρτι για τα γενέθλιά της στο Κάιρο οργάνωσε η Μαριέττα Χρουσαλά, με καλεσμένες παρουσιάστριες, ηθοποιούς κι άλλους εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ. Και από αυτό το πάρτι δεν γινόταν να λείπει η Καλομοίρα.

Το πάρτι γενεθλίων της έχει γίνει viral επιλέγοντας να το οργανώσει στο Κάιρο, με καλεσμένες παρουσιάστριες, ηθοποιούς και μοντέλα από την Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών και η Καλομοίρα, με την οποία τη συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας αλλά και κουμπαριά. Οι δυο τους χόρεψαν και διασκέδασαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος επίσης ήταν μεταξύ των καλεσμένων, οι δύο κουμπάρες χορεύουν με συγχρονισμένες κινήσεις το «24K Magic» του Μπρούνο Μαρς.

Σε έναν κυματοειδή χορό, Καλομοίρα και Μαριέττα Χρουσαλά στέκονται η μία απέναντι από την άλλη με τα ίδια βήματα, Στη μέση, ο Μάνος Μαγιάτης ακολουθεί την αντίθετη πορεία του χορού τους.

Δείτε το βίντεο:

@manosmagiatis @itskalomira @mariettachrousala #partytime #20k #letsdance #fyp #foryou #foryoupage #tiktokgr #forfun #cairo #egypt #birthdayparty ♬ πρωτότυπος ήχος – Manos Magiatis

Καλομοίρα: Στην Αίγυπτο για το πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Καλομοίρα ταξίδεψε ως την Αίγυπτο για την κουμπάρα της μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από όλο το ταξίδι.

Σε μερικά στιγμιότυπα ποζάρει με τη Μαριέττα Χρουσαλά μπροστά από τις πυραμίδες ή την ώρα του πάρτι της παρουσιάστριας. Σε άλλα, εμφανίζεται να είναι μαζί με τον σύζυγό της  πάνω σε μία καμήλα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Κουμπάρα μου, είσαι η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς! Σε αγαπώ τόσο πολύ!!! Ευχαριστώ και τον Leon που δημιουργήσατε τόσες όμορφες στιγμές για όλους μας.. αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα! Τα κατάφερες Βασίλισσα του Κάιρο! Χρόνια πολλά όμορφη!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Διαβάστε περισσότερα