Για τη σχέση με τον Γιώργο Μπούσαλη μίλησε η Καλομοίρα σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον πιο συνηθισμένο λόγο για τον οποίο μαλώνει με τον σύζυγό της, ενώ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Με νευριάζει που δεν με ζηλεύει».

Η Καλομοίρα είπε στο «The 2night Show» ότι: «Φυσικά και έχουμε τσακωθεί πολύ. Να σου πω ανδρόγυνο που είναι αγαπημένο θα τσακώνεται. Την τελευταία φορά ήταν στο Παρίσι. Είχαμε πάει για τη Σίλια Κριθαριώτη. Ξέρεις ο άντρας μου έχει αυτό που λέει την αλήθεια αλλά εκείνη τη στιγμή εγώ δεν θέλω να το ξέρω, κάνε τον κινέζο και μη το πεις. Δεν θα πω λεπτομέρειες αλλά τον ρώτησα αν του αρέσει κάτι και είπε “όχι χάλια” και ήμουν κάπως “θα σε σκοτώσω”. Εγώ εξηγώ, ότι αν δεν μπορώ να το φτιάξω εκείνη τη στιγμή, γιατί μου το λες; Περίμενε ν α τελειώσει το πράγμα και μου πεις “αγάπη μου μωρό μου, άλλη φορά, φέρε αυτό”. Όλη την ώρα τσακωνόμαστε για αυτό».

Σε άλλο σημείο, η ίδια ανέφερε: «Θα σου πω, εγώ ζηλεύω πιο πολύ από τον Γιώργο. Αν βγούμε κάπου και τους ξέρει όλους ειδικά εκεί που μένουμε, θα πω “ποια είναι αυτή, από πού την ξέρεις;”. Το έχω αυτό αλλά εντάξει τον σέβομαι δεν τσεκάρω κινητά και τέτοια. Το έχω κάνει παλιά, στην αρχή. Ο Γιώργος δεν το κάνει. Με νευριάζει που δεν ζηλεύει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στη Eurovision, η Καλομοίρα εξήγησε ότι περίμενε πρόταση από την ΕΡΤ, όπως έγινε στην περίπτωση του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου.

«Η ΕΡΤ θα τρελαθεί μαζί μου κολλητοί θα είμαστε. Θα το πω πάλι για σένα. Εγώ ήθελαν να ξαναπάω γιατί πήγε και ο Σάκης και η Παπαρίζου που είχαν πάρει την ίδια θέση με μένα, την 3η και εγώ από μόνη μου λέω “σίγουρα θα μου κάνουν πρόταση”» είπε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα: Μια φίλη μου μοντέλο έστελνε στον άντρα μου, έγινε χαμός στο σπίτι

Eurovision: Το «Ζάρι» της Σάττι συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές στο YouTube μέσα σε τέσσερις μέρες

Διαβάστε ακόμη: